DE GOEDERENTAXI
ONTSPULLEN

Ontspullen is het toverwoord van deze tijd. Ontspullen: overtollige spullen afvoeren en ruimte creëren in hoofd en huis.

Van uitstel komt afstel en juist bij dit onderwerp hebben wij de grootste moeite maar oh wat is het fijn als het eindelijk is opgeruimd. Huur en hypotheek betalen voor ruimten die dienen als opslagruimte is ook een vorm van verspilling.

De Goederentaxi Maastricht

DE VOORDELEN VAN DE GOEDERENTAXI ONTSPULLEN

Wij halen uw spullen op, helpen mee met ontruimen, voeren het af en de goede spullen brengen wij naar de Kringloopwinkel van waaruit de goederen een tweede leven krijgen.

De spullen die niet meer goed zijn brengen wij naar Afval Recycle Maastricht die de zaken op keurige wijze verwerkt.

Ook volledige inboedels halen wij op en nemen het mee. Wij fungeren als een soort filter omdat wij de goederen selecteren op “second life” of “lost life”.

Door de samenwerking tussen de goederentaxi, Kringloopwinkel Zuid Maastricht en Afval Recylce Maastricht draagt de klant tevens bij aan een stukje werkgelegenheid voor minder bedeelden via de Kringloopwinkel, de af te voeren spullen worden milieutechnisch verantwoord gerecycled en of veilig afgevoerd door Afval Recycle Maastricht (ARM).

And last but not Least: de spullen worden zorgvuldig geselecteerd om een tweede gebruiksduur mogelijk te maken. U doet een ander een enorm plezier in plaats van het te bewaren om het zelf nooit meer aan te raken.

De Goederentaxi Maastricht - Specials

DE TARIEVEN

DE GOEDERENTAXI MAASTRICHT ONTSPULLEN

Voor ontspullen geldt: de prijs is op aanvraag. Bel of mail gerust met uw wensen, eisen of plannen. Dan helpen we u snel op weg!

De Goederentaxi Maastricht - Specials

HEEFT U ANDERE WENSEN
OF HEEFT U EEN VRAAG?

Bel gewoon even: 06 86 00 14 37, of mail ons via: degoederentaxi@icloud.com